2011-03-22

Pasaulinė vandens diena

Neporinsiu, koks vanduo svarbus musu gyvenime, kad jį reikia taupyti ir saugoti nuo užterštumo. Tiesiog pasaulinės vandens dienos proga pasidalinsiu, kaip vanduo geriamas mūsų šeimoje.

Į asotį vandens, priklausomai nuo nuotaikos, valgomo maisto ir sezono, visada įmetu gabaliuką vaisiaus, keletą uogų ar net agurko. Vanduo jau po keletos minučių įgyja charakteringą skonį. Tinka visos uogos ir vaisiai, bet labiausiai mėgstame vandenį su agurkais, braškėmis arba žemuogėmis, melionais, apelsinais ar laimo vaisiais.

Gunnarssonų vila vilaitė išsikėlė i Australiją. Tikiuosi, kad ir šioje šalyje vandenį bus galima gerti tiesiai iš krano, nefiltruotą ir nevirintą, taip kaip esame įpratę gerti visą gyvenimą.

Šiuo metu jau turėtumėme būti atsigavą po skrydžio ir būti įsikūrę laikiname būste Sidnėjuje. Tikiuosi, jog greitu metu turėsime interneto ryšį. O kol kas, mieli skaitytojai, teks mėgautis iš anksto surašytais įrašais.

5 comments:

  1. Na tai mes beveik kaimynes :)) tik uz 300 km. Tikiuos jau apsipratai su nauja gyvenama vieta

    ReplyDelete
  2. Pilnu tempu jau gyvenam ir su įvairiais gyviais susigyventi bandom :)

    ReplyDelete
  3. Skruzdėlių pilna virtuvė ir vonia :) Kieme laksto driežiukai, terasoj tarakoniukai gigančiukai :O Tad nebenorim namo ir ieškom erdvaud buto kuo aukščiau virš žemės :D

    ReplyDelete
  4. Pas mane iki antro auksto skruzdeles uzlipo, viena ryta nubudau ir pilnos grindys buvo :))) pirmo auksto as Australijoj tikrai nenoreciau :D aukciau ju bent siek tiek maziau..

    ReplyDelete