2011-03-03

Knygos pirkėjų loterijos ataskaita

Manosios receptų knygelės paskutiniame puslapyje buvo informacija, kad visi ją įsigiję iki 2010 metų pabaigos dalyvauja loterijoje ''Villa Alps mano virtuvėje'', kurios prizas - iš pas laimėtoją rastų produktų pagaminti, ką nors skanaus, nufotografuoti, pavadinti iškilmingai nugalėtojo vardu ir palikti mėgautis maistu.




Loterijos laimėtoja tapo Diana iš Vilniaus, pirkusi vieną knygą. Apie tai paskelbiau dar šių metų pradžioje Villa Alps Facebook puslapyje, bet Dianai teko palaukti prizo iki dabar. Atvykusi pirmą ir paskutinį sykį šiais metais į Vilnių, apsilankiau Dianos namuose, patikrinau šaldytuvo turinį ir sumakalavau vakarienei faršo viniotinį su cukinijų salotom bei bananinius keksiukus su cukraus plutele. Visą laiką mane grąsinosi suvalgyti Dianos šuo, na gerai, ne šuo, o šuniukas. Bet ne dydyje esmė. Visom pasitaikiusiom progom šis žvėris bandė nukąsti man koją :)




Pirmajam patiekalui jokio įmantraus pavadinimo nesugalvojau. Dianos faršo vyniotinis su kreminiu sūriu, žolelėmis ir saulėje džiovintais pomidorais  arba netikras zuikis kitaip . Bet vos iškepus keksiukus į virtuvę įbėgo Dianos dukrytė ir pirmą kartą gyvenime pareiškė mamai, kad ji yra princesė, nusigriebė vieną keksiuką ir susirangiusi ant sofutės jį suvalgė. Tuo momentu supratau, kad keksiukai vadinsis Princesės Lėjos bananiniai keksiukai su cukraus plutele.
Kol kas tik foto reportažas.





Šaldytuvo foto - Villa Alps.
Šuniuko foto - Diana.
Koliažai iš Villa Alps ir Dianos fotografijų.

4 comments:

  1. Nuotraukos - super, lauksiu recepto tos mėsytės ;)

    ReplyDelete
  2. Tas zuikis suintrigavo nerealiai! (mes turim tokia "beda" - Liucija nesukramto nemaltos mesos, nors as farso pakest negaliu, bet tenka aukotis, todel jau tie garinti, kepti, troskinti "kotletai" ivairiu formu man per gerkle lenda, o va zuikio iskept neprisiruosiu. Todel labai lauksiu recepčioko ;) )

    ReplyDelete
  3. man irgi baisiai rūpi to zuikio-vyniotinio receptas. labai rūpi.

    ReplyDelete