2010-09-18

Smells printing-house / Kvepia spaustuve



I just picked up 75 books from the printing-house. My very own recipe book  of 56 pages for my 30 years anniversary. Wrote it for my family and friends. Initially I wrote much thicker book, but the budget I could afford to spend on the printing made me delete quite many pages. Basicly I almost have a second book ready. But I will wait with it. First, want to get response on this one, which is now starting to be distributed to my family, relatives, friends and mates.
In total, I have printed 100 books, the missing ones I shall receive on Monday.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tik ką atsiėmiau 75 vienetų knygų ir spaustuvės. Mano nuosava 56 puslapių receptų knyga 30-ojo gimtadienio proga. Parašiau ją šeimai ir draugams. Buvau parašiusi žymiai storesnę knygą, bet dėl lėšų stygiaus spausdinimui teko pratrinti nemažai puslapių. Iš esmės turiu medžiagos antrai knygai. Tačiau palauksiu su ja. Pirmiausia, noriu gauti atsiliepimų apie šią knygą, kurią jau pradėjau platinti šeimyniškiams, giminėms, draugams ir pažįstamiems.
Iš viso atspausdinau 100 vienetų, likusias knygas spaustuvė atiduos pirmadienį.

14 comments:

  1. Kaip saunu!!!1 Sveikinu. O jei ne pasalaptis, kierk mazdaug kainuoja isleisti knyga?

    ReplyDelete
  2. Knyga knygai nelygi, o kaina kainai. Viskas priklauso nuo puslapiu skaiciaus, pasirinkto popieriaus ir tirazo. Kuo didesnis tirazas, tuo vieneto kaina mazesne. Mano tirazas mazas, tik 100 vnt., tad ir kaina nemaza isejo - 25 litai.

    ReplyDelete
  3. O gal vistik galima butu viena gauti? Ar bent jau elektronini maketa? Ziauriai geri receptai, manau kad tikrai nesikuklink, Asta, ir eik i viesuma ;)

    ReplyDelete
  4. kol kas dar turiu laisvu knygu. Kaina 25 litai. Parasykite man el. laiska asta.eigelyte eta gmail.com

    ReplyDelete
  5. JAU!!!! TURIUUUU!!! Dar stovedama raudinam sviesafore permeciau. Kvepia dazais. niam. seles kauptis burnoj pradejo nuo lasisos su ryziais.rrrr.... Pasakysiu ideja tokia - formatas labai super - prikabini ant saldytuvo dureliu su magnetukais ir vualia - reikia idejos pietums - praverti ir turi! reikia kazko skanaus - pavartai ir vualia! Kaip ir rasai - nebutina vadovautis, tiesiog gauni ikvepima ir ideja kazka sumakaluot is ko turi po ranka. Siulau leist i didziuosius vandenis ;)

    ReplyDelete
  6. Aciu. Dziaugiuos, kad forma ir dizainas patiko :) Siuo klausimu ir spaustuves dizaineris pagyre, kai suzinojo, kad viska pati dariau.
    Dabar noresis ivertinimo skoniu prasme :) Skaniu pamakalavimu! ;)

    ReplyDelete
  7. Aciu uz knyga ! Labai jos laukiau , butinai isbandysiu Tavo receptus !

    ReplyDelete
  8. Kepiau lasisa pagal sios knygeles recepta.Nerealei skanu ryziai su lasisa.

    ReplyDelete
  9. Labai praktiska knygute neuzima daug vietos.Viskas aisku.Atsivertei ,perkaitei ir daryk.Smagus komentarai ,taip ir norisi kibti i darba.Aciu uz knygele.

    ReplyDelete
  10. Mes su sese irgi ruošiamės iki vasaros išleisti receptų knygą sraigių tema ;)...su spaustuvėm nesusitarėm, be to su mokesčiais Lietuvoje didelis nesusipratimas, tai nutarėm išsileist sau po keletą egzempliorių ir bus gerai :)

    ReplyDelete
  11. Ohoho kokia tema receptų knygai, Laura :) Būtinai ir mums kokį puslapį kitą po to parodyk. Sraigių nesu valgiusi, bet paveizėti įdomu būtų :)

    ReplyDelete
  12. Tai va, kažkada prisirinkę sraigių važiavom namo ir kilo idėja....per 9 mėnesius pamažu pagaminau, sesė nufotografavo 52 patiekalus...dabar sesė maketuoja, leidyklėlę susiradom, beliks išspausdint :) Pademonstruosiu savo tinklaraštyje būtinai :)

    ReplyDelete