2009-03-31

Mini cheesecakes

Remember the pink dotty paper cups I bought recently? So I finally used them and made mini cheesecakes from Allt om Mat (Everything about Food) magazine.

I did everything according to the recipe, but I am not so sure there is no mistake in it as cheese cream was very runny. And that happened even if I used only 1/3 of indicated quantity of blood grapefruit juice. Part of the paper cups wimped out before I managed to put the cakes into the freezer. I put them into a double paper cup in the end. When I took out cakes from the freezer, the cheese layer melted unbelievably fast, but Digestive cookies layer was hard as stone.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Atsimenate mano neseniai pirktas rožines taškuotas popierines formeles? Pagaliau panaudojau jas begamindama mažyčius sūrio pyragėlius iš Allt om Mat (Viskas apie maistą) žurnalo.
Dariau viską pagal receptą, bet nesu įsitikinusi, kad recepte nėra klaidos, nes sūrio masė buvo labai skysta. Keista, nes dėjau tik 1/3 nurodyto raudonojo greifrukto sulčių kiekio. Dalis popierinių formelių ištižo nespėjus visko sudėti į šaldymo kamerą. Teko dėti į dvigubas formeles. O kai išėmiau iš šaldymo kameros, sūrio masė tirpo kosminiais greičiais, o sausainių sluoksnis liko kietas kaip akmuo.



Suppose I shall give these cakes one more try before I share the recipe even if I am very satisfied with their look :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reikės paekperimentuoti su šiais mažais pyragėliais dar bent kartą net jei jų išvaizda ir esu patenkinta po šio nelabai vykusio pirmojo karto.

No comments:

Post a Comment