Firescreek Winery.
Firescreek vyninė. Maža jauki vietelė, kur pats šeimininkas pilsto vyną ragavimui, pasakoja apie vyno gaminimo procesą ir mielai paplepa apie visą kitą, jei tik vyninėje nesisukioja daug ragautojų.
Vynai gaminami fermentuojant vaisius ir uogas. Tik rožių žiedlapių vynas gaminamas fermentuojant rožes ir vynuoges kartu. Kituose vynuose vynuogių nė kvapo. Pasirinkimas nuo labai sauso kriaušių vyno iki gan saldaus obuolių-rabarbarų vyno. Aviečių vynas - aukso viduriukas. Pasiflorų vynas šiemet buvo labai populiarus ir jau visas išpirktas, tad neteko jo paragauti. Vietoj jo vyninės šeimininkas pradėjo gaminti labai intensyvaus skonio žaliųjų citrinų vyną. Lyžtelėti gerai buvo, bet pirkti nepirkčiau. Namo su manimi iškeliavo aviečių ir obuolių-rabarbarų vyno buteliai.
Čia tas lietuvis, kuris irgi gamina vnus iš įvairiausių vaisių ir net daržovių http://www.vynuoge.lt/. Visa skonių paletė :)
ReplyDelete