su citrina ir laimo vaisiumi
around 150 g basic pickled herring (without red onion) / apie 150 g bazinės marinuotos silkės (be raudonojo svogūno)
0,5 lemon zest / 0,5 citrinos žievelės
0,5 lime zest / 0,5 laimo vaisiaus žievelės
ground black pepper / grūsti juodieji pipirai
3 tbsp olive oil / 3 valg. š. alyvuogių aliejaus
Take out herring from basic marinade and drain it. Mix together oil, zest and black pepper and pour over herring slices. Refrigerate for 24 hours.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noriu noriu tokio peiliuko! :)
ReplyDeleteNesu įsitikinusi, bet gali būti Rimi. Jie veža daug prekių iš Švedijos į indų ir įrankių skyrių.
ReplyDeleteOch man irgi pirma mintis buvo apie peiliuką ;D bet ir silkutės neatsisakyčiau :)
ReplyDeletenegi teks pradėti užsakymus peiliukams priiminėti :D
ReplyDeletePerki peiliuką - silkutė nemokamai :)
ReplyDeleteToks pasiūlymas labai tiktų šiuo metu, nes jau trūksta silkės valgytojų :)
ReplyDelete