2011-06-18

Double picnic day / Dvigubos iškylos diena



Today is International Picnic Day and I had a crazy day. I got ready for a small family picnic in Bobbin Head. Champagne ham sandwiches with cream cheese. baby spinach and tomatoes, cold elderflower drink and honey jellies. And then I realized I have no memory chip in my camera. I knew something like that will happen one day, but why today??? It took me a few minutes of deep breathing to recover and start eating the food. My husband came up with plan B. After picnic we went back home, did some shopping on the way, got ready for another picnic and went to a small park outside Sydney to watch the sunset. Strawberries, grapes, cherries, honey glazed cashews and marshmallows. And a sparkling wine. And a camera with a memory chip inside. And a sunset. It was so good to sit down and enjoy it. For 2 minutes. Then my older boy ran into a dam with all his clothes and shoes on. End of the calm picnic :)




I wish I was in Shpilka’s picnic as it seamed to be a really relaxing one.




Nobody else took part in my virtual picnic this year. Let’s hope more people will be willing to join next year.
Now I start looking forward to the world’s greatest picnic, which takes place in Sydney. Great that I am in Sydney too!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Šiandien tarptautinė iškylų diena, o mano diena buvo lengvai beprotiška. Susiruošiau mažai šeimos iškylai Bobbin Head'e. Šampaninio kumpio sumuštiniai su kreminiu sūriu, jaunais špinatų lapeliais ir pomidorais, šaltas šeivamedžių gėrimas ir medaus želė. O tada pamatau, kad fotoaparate nėra atminties kortelės. Žinojau, kad tai nutiks vieną dieną, bet kodėl šiandien??? Teko keletą minučių giliai pakvėpuoti, kad galėčiau pradėti valgyti iškylos maistą. Bevalgydamas vyras sukurpė planą B. Po iškylos nuvykome namo, pakeliui dar užbėgau į parduotuvę ir turgelį, pasiruošiau naujai iškylai ir išvykome į mažą parkelį už Sidnėjaus ribų stebėti saulėlydžio. Braškės, vynuogės, vyšnios, meduje skrudinti anakardžių riešutai ir zefyriukai. Ir putojantis vynas. Ir fotoaparatas su atminties kortele. Ir besileidžianti saulė. Buvo taip gera prisėsti ir mėgautis visu tuo. 2 minutes. Tada mano vyresnėlis su visais rūbais ir batais įlėkė į prūdą (tikriausiai ančių rimtesnei vakarienei pasigaudyti, nes uogom gi gyvas nebūsi). Iškylos pabaiga :)

 

Labai norėčiau, jog būčiau buvusi Shpilkos iškyloje, kuri dvelkia jaukumu ir ramuma.
Daugiau niekas į virtualią iškylą neatvyko. Tikėkimės, kad kitais metais atsiras daugiau norinčių prisijungti. O dabar aš pradedu laukti šauniausios pasaulyje iškylos, kuri vyksta Sidnėjujė. O aš juk irgi Sidnėjuje!

8 comments:

  1. Super iškyla! Tai oras buvo geras pagaliau ir tinkamas iškylom?

    ReplyDelete
  2. Love your shoes! Beautiful photos, as always. Sorry you forgot your memory card! We have done some funny things like this--going on holiday without our charger once! At least you got two picnics and a beautiful sunset...and a wet child :)

    ReplyDelete
  3. Medeja, penktadienį išsigiedrijo ir visas savaitgalis super saulėtas

    Tracey, thanks. I like my shoes too :)

    ReplyDelete
  4. Bet tai kaip Tave suprantu dėl tos "pabaigos"! Todel po tokiu bajeriuku eilini karta sau pasakai kad "daugiau niekur neisim, sedesim savam kieme ir bent mano nervu lasteles bus dalinai apsaugotos" :DDDDDDDDD Dziaugiuosi kad pas jus pragiedruliai :)

    ReplyDelete
  5. Oj ne, mes jau kitą dieną vėl į parkus ir miškus važiavom. Rūbų keliom pamainom apsirūpinau, botus vaikams užmoviau. Saulė prieskė, +18 ir kvailai tie botai atrodė, bet maniškiai gi vis tiek balą susirado ir ją į botus susipylė :D Dabar sausi tik sandalai beliko, tai niekur nebeinam iki batai ir botai išdžius :D

    ReplyDelete
  6. Batu foto ima virsu :)))) Foto su saulelydzio spinduliais irgi supet,bet paskaicius istorija tai norisi tau koki medali iskepti.

    ReplyDelete
  7. Hmmm, gal reiktų mesti rašymus apie maistą ir bloginti apie gražius batus? :D Prisipažįstu viešai - aš esu bataholikė shopoholikė. Visi nusipirkti neplanuotai, einant pro šalį, netyčia pamačius ir ilgai nemastant :)

    ReplyDelete