tag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post4099615810840180718..comments2023-08-03T15:04:46.184+03:00Comments on VILLA ALPS: Tortas, tortas ir dar vienas tortasAstahttp://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-30816177214753559092013-12-29T12:59:24.945+02:002013-12-29T12:59:24.945+02:00Koks geras receptas,dėkui,kad pasidalinote.Jau sva...Koks geras receptas,dėkui,kad pasidalinote.Jau svajoju jį pasigaminti Naujųjų metų proga,tik įdomu būtų sužinoti ar biskvitų visai niekuom nesulaistote,ar jie nesausi ir kažin kokios būtų proporcijos dedant želatiną grūdeliais iš pokelio,gėda prisipažinti ,bet Lietuvoje nesu mačius pirkti želatinos lapeliais,o gal nežinau kur ieškoti.:)Dėkinga būsiu,jei atsakysite ir linksmų Jums ir Jūsų skaitytojoms artėjančių Švenčių:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-26795359384399752622012-10-15T14:16:20.066+03:002012-10-15T14:16:20.066+03:00Eugenija, kai kurios marcipaninės tešlos ir man pa...Eugenija, kai kurios marcipaninės tešlos ir man patirpsta... Matyt, nuo sudėties ir marcipano proporcijos tešloje priklauso. Nė karto nebandžiau tiesiai prie biskvito dėti, bet teoriškai, tai nelabai jie abu suliptų.Astahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-48100881352186559552012-10-15T13:35:20.747+03:002012-10-15T13:35:20.747+03:00na ka :)tortas is ties puikus :) norvegai irgi pat...na ka :)tortas is ties puikus :) norvegai irgi patiko :) tik turejau problema, antram tortui naudojau jau iskociota marcipana,reikejo tik uzdet ant torto, bet tas marcipanas patirpo. gal vis tik ji geriau det ant biskvito,kuris nera suteptas kremu? ar tada jis neprilips? Eugenijahttps://www.blogger.com/profile/00843723734982064707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-92179781245700309472012-10-13T01:04:18.326+03:002012-10-13T01:04:18.326+03:00Eugenija, tai kremą visą galima tarp lakštų sutept...Eugenija, tai kremą visą galima tarp lakštų sutepti, o viršų ir šonus aptepti standžiai išplakta grietinėle.<br />Kepu dažniausiai apatinėje orkaitės dalyje, bet matyt, dar ir nuo orkaitės priklauso, kiek ji stipriai iš viršaus kaitina.<br />Tikiuosi, kad antras bandymas bus sėkmingesnis!Astahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-91708077858737961862012-10-12T22:46:15.007+03:002012-10-12T22:46:15.007+03:00isbandziau siandien torta :)gavosi puikus, tik man...isbandziau siandien torta :)gavosi puikus, tik man noretusi siek tiek daugiau kremo :)<br />ir kepant 180 laipsniu temepraturoje pradejo degti virsus, o vidus dar buvo neiskepes,teko det folija ant virsaus ir primazinti laipsnius :)<br />ryt laukia antras kepimas, vaisinsim norvegus :) Eugenijahttps://www.blogger.com/profile/00843723734982064707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-73246311877241913902012-10-01T08:56:22.328+03:002012-10-01T08:56:22.328+03:00ir geles, ir saukstelis - sekmadieniniu sveciu nuo...ir geles, ir saukstelis - sekmadieniniu sveciu nuopelnas :-) <br />Astahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-45669502565489699482012-10-01T07:05:07.143+03:002012-10-01T07:05:07.143+03:00be zodziu, brangioji! ir ta ruzava spalva, ir sauk...be zodziu, brangioji! ir ta ruzava spalva, ir saukstelis su tortu, ir dar tos geles! fantastika! saldu darosi vien tik pasiziurejus; labai labai patiko; Aušrahttps://www.blogger.com/profile/09527198070432615647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-62121287956969629852012-09-29T15:22:32.134+03:002012-09-29T15:22:32.134+03:00Manau, kad jūsų forma paprasčiausiai išsikraipė. T...Manau, kad jūsų forma paprasčiausiai išsikraipė. Tikriausiai spustelėjote ją dar karštą, kai metalas lankstus. Jei praleidžia nedaug, tai kepdami formos apačią apvyniokite folija ir tešla neišvarvės į orkaitės apačią. Jei varva stipriai, tai belieka pirkti naują formą.<br /><br />Eugenija, esu įsitikinusi, kad nenusivilsite šiuo tortu! <br /><br />Pamiršau įrašo pabaigoje parašyti, kad tortą reikia bent kelias valandas palaikyti šaldytuve, kad geriau pjaustytųsi. Astahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-63267512219561121142012-09-29T12:00:53.977+03:002012-09-29T12:00:53.977+03:00Puikus tortas ir puikus trijų stiklinių metodas! B...Puikus tortas ir puikus trijų stiklinių metodas! Bet norėjau pasiteirauti: sykį pilant biskvito tešlą į atsegamą formą, man ji ilgainiui ėmė prabėgti, tad ar toks 'efektas' priklauso nuo tešlos skystumo/tirštumo, ar mano forma tiesiog niekam tikusi? :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7580042055195942967.post-28614285761208075292012-09-29T11:35:38.007+03:002012-09-29T11:35:38.007+03:00jau zinau koki torta darysiu vaiko gimtadieniui :)...jau zinau koki torta darysiu vaiko gimtadieniui :) Eugenijahttps://www.blogger.com/profile/00843723734982064707noreply@blogger.com